Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) oferă pacienților posibilitatea de a beneficia de analize gratuite, în scopul prevenirii și diagnosticării timpurii a bolilor. Beneficiind de aceste analize gratuite, pacienții pot detecta problemele de sănătate în stadii incipiente și pot începe tratamentul în timp util, ceea ce îmbunătățește șansele de recuperare și scade costurile tratamentului în viitor.

Pentru a beneficia de aceste analize gratuite, pacienții trebuie să se înscrie la programul național de sănătate și să aibă asigurare de sănătate la CAS. După înscriere, pacienții pot programa o vizită la medicul de familie, care le va recomanda analizele necesare și le va elibera o adeverință pentru a putea beneficia de acestea gratuit.
Analizele gratuite oferite de CAS includ: teste de sânge pentru depistarea anemiei, diabetului și a altor afecțiuni; teste de urină pentru a detecta probleme ale tractului urinar; teste pentru depistarea bolilor de ficat și a bolilor de inimă; precum și teste pentru depistarea cancerului.

Este important să menționăm că aceste analize gratuite sunt oferite doar pacienților care îndeplinesc anumite criterii de eligibilitate, cum ar fi vârsta și starea de sănătate. Prin urmare, este recomandat să consultați medicul de familie pentru a afla dacă îndepliniți aceste criterii și pentru a programa o vizită pentru a beneficia de aceste analize gratuite.

În concluzie, CAS oferă pacienților posibilitatea de a beneficia de analize gratuite, care pot ajuta la prevenirea și detectarea timpurie a bolilor. Prin înscrierea la programul național de sănătate și prin programarea unei vizite la medicul de familie, pacienții pot beneficia de aceste analize gratuite și pot îmbunătăți sănătatea lor. Va așteptăm la centrele de analize Technomed pentru a beneficia de aceste analize gratuite și de servicii de înaltă calitate în ceea ce privește sănătatea dumneavoastră.