Termeni si conditii

Laboratorul de analize Technomed Group respecta dreptul la confidentialitate al utilizatorilor nostri. In aceasta pagina de „Politica de confidentialitate” se specifica ce tip de informatii sunt colectate si cum sunt ele folosite. Pentru utilizarea acestui site este necesara citirea si acceptarea integrala a acestor reguli. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu aceste reguli.

Date cu caracter personal

Technomed Group stocheaza datele cu caracter personal pe care le introduceti in formularul de abonare la newsletter. Datele personale solicitate sunt folosite pentru a putea asigura o buna functionare a serviciului la care va abonati. De asemenea, sunt folosite pentru informarea despre serviciile noastre, comunicarea campaniilor de marketing, solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor, etc. Alte date personale pot fi solicitate pentru realizarea profilului demografic al utilizatorilor sau alt tip de statistici/studii de piata.

Pentru a putea analiza mai bine cum newsletter-ele trimise sunt folosite, informatii suplimentare sunt stocate pentru fiecare newsletter trimis. Aceste date sunt asociate cu „contul” dumneavoastra de abonat, in vederea oferirii reducerilor si beneficiilor, dar si in scopuri statistice. Aceste date pot include, printre altele: data abonarii & dezabonarii la newsletter, data deschiderii unui mesaj personalizat, data la care un link din mesajul personalizat este apasat, numele, adresa, numar de telefon, informatii despre modul in care sunt folosite serviciile si produsele Technomed Group, adresa IP de la care actiunea a fost intreprinsa.

Datele sunt stocate, prelucrate si transmise de catre Technomed Group cu respectarea legislatiei aplicabile cu privire la confidentialitatea si securitatea datelor cu caracter personal.

Confidentialitatea datelor personale

Technomed Group garanteaza ca datele Dvs. cu caracter personal nu vor fi inchiriate, instrainate sau vandute unor terti fara acordul Dumneavoastra prealabil.

Totusi, Technomed Group poate furniza datele Dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii contractuale, cum ar fi furnizori de marketing si alte servicii, asiguratori, etc., dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare.

Technomed Group nu va transfera informatiile mai sus mentionate in afara tarii. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, societatea functionand sub denumirea comerciala Technomed Group, fiind inregistrata ca operator de date cu caracter personal, conform legii.

De asemenea, va reamintim ca drepturile Dumneavoastra, astfel cum sunt prevazute de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, sunt: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, pe care s-o depuneti la sediul central administrativ al Technomed Group din Arad, Str. Victor Hugo, nr. 14, de unde va fi transmisa administratorului de baza de date din cadrul companiei, urmand sa primiti un raspuns scris in termenul prevazut de lege. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in conformitate cu dispoziţiile Legii 677/2001

Securitatea datelor personale

Furnizorul foloseste pentru stocarea datelor cu caracter personal serverele proprii sau ale partenerilor nostri. Pentru a preveni pierderea acidentala a datelor, arhive zilnice (backup-uri) sunt create si pastrate securizat pentru minim 6 luni. Toate echipamentele tehnice folosite de furnizor pentru furnizarea serviciului sunt securizate si actualizate pentru a preintampina intruziunile neautorizate.

Modulul de vizualizare analize online

Autentificarea in modulul de vizualizare rezultate analize online se face in baza codului web si a codului de proba. Pentru a va proteja secretul datelor, va recomandam sa nu folositi statii publice (nesecurizate) de lucru sau statii cu acces multiplu.

Orice modificari vor fi aduse Politicii de confidentialitate vor fi publicate pe site-ul Technomed Group astfel incat sa ramaneti tot timpul informat cu privire la modalitatea in care folosim datele Dumneavoastra cu caracter personal. Prin continuarea utilizarii site-ului dupa intervenirea oricarei modificari consideram ca sunteti de acord cu aceste modificari.

Laboratorul de analize medicale Technomed Group din Arad va sta la dispozitie prin intermediul paginii de Contact. Daca doriti sa accesati rezultatele analizelor dumneavoastra, le gasiti in pagina Rezultate.

Analize Medicale Arad