Bolile rare sunt afecțiuni care afectează o mică proporție din populație, dar care, în general, sunt severe și pot fi invalidante, în cazul în care nu sunt depistate la timp. Deoarece sunt rare, aceste boli sunt deseori greu de diagnosticat și tratat, iar pacienții cu astfel de afecțiuni se confruntă adesea cu probleme de acces la servicii medicale și tratament.

Laboratoarele Technomed oferă o gamă largă de teste și analize pentru a ajuta la diagnosticarea și tratamentul bolilor rare. Aceste teste includ analize de sânge  și alte teste specializate care pot identifica afecțiunile rare.

Cum puteți beneficia de gratuitate la analizele tip Monitor 5?

– Solicitați medicului care emite biletul de trimitere să menționeze pe bilet “Monitor 5”

– Programați-vă pentru analize în oricare din locațiile Technomed și specificați că aveți bilet de trimitere Monitor 5

– Prezentați biletul de trimitere și cardul de sănătate când veniți la analize

Laboratoarele Technomed oferă analize gratuite prin intermediul CAS, care pot fi realizate în oricare dintre sediile lor. Acestea sunt disponibile pentru pacienții diagnosticați cu boli rare, care doresc să își monitorizeze starea de sănătate și să prevină apariția oricăror complicații. Rezultatele analizelor sunt obținute în cel mai scurt timp posibil, fără a cauza dureri semnificative pacientului și sunt foarte eficiente, oferind o modalitate ușoară de a-și monitoriza starea de sănătate. Aceste analize furnizează informații relevante despre posibilele dereglări din corpul pacientului.

Pentru mai multe informații și programări, vă încurajăm să apelați la numărul de telefon:  0371 3800 38