Dacă sunteți o persoană asimptomatică, în vârstă de 40 de ani sau mai mult, și sunteți interesat să vă faceți analize pentru a preveni îmbolnăvirea, atunci ar trebui să luați în considerare analizele codificate „Prev 5” oferite de Technomed. Aceste analize sunt recomandate persoanelor care prezintă factori de risc crescuți de îmbolnăvire și care au primit un bilet de trimitere de la medicul lor.

Pentru a beneficia de aceste analize, trebuie să aveți un bilet de trimitere emis de medicul dumneavoastră și să aveți un card de asigurat. Laboratorul Technomed este în contract cu CAS, ceea ce înseamnă că puteți beneficia de analize gratuite sau cu costuri reduse.

Cum puteți beneficia de gratuitate la analizele care acoperă afecțiunile Prev 5?

– Solicitați medicului care emite biletul de trimitere să menționeze pe bilet “Prev 5”

– Programați-vă pentru analize în oricare din locațiile Technomed și specificați că aveți bilet de trimitere Prev 5

– Prezentați biletul de trimitere și cardul de sănătate când veniți la analize

Serviciile oferite de Technomed sunt de înaltă calitate și utilizarea tehnologiei moderne asigură obținerea unor rezultate precise și rapide. Echipa medicală calificată vă va ajuta să interpretați rezultatele analizelor și să luați decizii informate cu privire la sănătatea dumneavoastră.

Este important să menționăm că, prin efectuarea acestor analize, puteți preveni îmbolnăvirea și puteți identifica problemele de sănătate în stadiile incipiente. Acest lucru poate duce la o îngrijire mai eficientă și mai ieftină în viitor. Prin urmare, investiția în prevenție și în propria sănătate este întotdeauna o decizie înțeleaptă.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unui mod accesibil și de încredere pentru a vă face analizele necesare, atunci Technomed este alegerea potrivită pentru dumneavoastră. Profesionalismul, calitatea și accesibilitatea serviciilor oferite vă vor ajuta să vă mențineți sănătatea fără a fi nevoie să cheltuiți sume mari de bani. Luați primul pas către o viață mai sănătoasă și explorați opțiunile oferite de Technomed astăzi!