Susținem viitoarele mămici în perioada specială a sarcinii!

Echipa Technomed Group din locațiile Arad și Deva este alături de viitoarele mămici în perioada către maternitate! Pentru a vă sprijini în perioada de sarcină și a asigura o dezvoltare sănătoasă a bebelușului dumneavoastră, vă oferim analize de monitorizare gratuite, prin C.A.S.

Cu ajutorul biletului de trimitere emis de către medicul de familie sau medicul specialist în obstetrică-ginecologie, puteți beneficia de o serie de analize esențiale. Acestea sunt menite să monitorizeze sănătatea dumneavoastră și a bebelușului în curs de dezvoltare.

Misiunea noastră este să vă oferim servicii medicale de înaltă calitate, astfel încât să puteți avea parte de o experiență de sarcină lipsită de griji și plină de bucurie. Laboratoarele noastre sunt dotate cu echipamente de ultimă generație, iar personalul nostru profesionist și dedicat vă va asigura confortul pe tot parcursul analizelor.

Iată câteva dintre analizele gratuite pe care le puteți beneficia la Technomed Group:

Hemoleucogramă completă;
Determinarea grupului sanguin și Rh;
Testare HIV;
Timpul Quick și INR;
APTT;
Fibrinogenemie;
Proteine serice totale;
Feritină serică;
Uree serică;
Acid uric seric;
Creatinină serică;
Bilirubină totală și directă;
Glicemie;
TGP;
TGO;
Gama GT;
Fosfatază alcalină;
Sodiu;
Potasiu;
Magneziu;
Calciu total și ionic seric;
Examen complet de urină;
Dozare proteine urinare;
Albumina serică;
HBA1c;
TSH;
FT4;
AgHBs;
VDRL sau RPR;
Proteina C reactivă;
Anticorpi anti HCV;
Urocultură;
Exudat faringian;
Examen Babeş-Papanicolau;
Examen microscopic nativ şi colorat din secreţii vaginale.

Suntem bucuroși să vă întâmpinăm în laboratoarele noastre pentru a vă oferi serviciile noastre de calitate și pentru a face pregătirile necesare pentru sosirea noului membru al familiei dumneavoastră.

Pentru a vă programa, vă rugăm să ne contactați telefonic sau să accesați platforma noastră online pentru programări. Echipa noastră vă stă la dispoziție cu răspunsuri la întrebări.

Sănătatea dumneavoastră și a bebelușului sunt pe primul loc pentru noi, suntem încântați să fim alături de voi în această perioadă minunată!