Diabetul zaharat este una dintre cele mai răspândite boli cronice în lume și afectează milioane de oameni. Îngrijirea adecvată a pacienților cu diabet zaharat este crucială pentru a preveni complicațiile și pentru a-i ajuta să ducă o viață sănătoasă. În acest context, monitorizarea stării de sănătate a pacienților este esențială, iar Monitorul 3 oferit de laboratoarele Technomed este un instrument de înaltă precizie, care poate fi utilizat pentru a monitoriza starea de sănătate a pacienților diagnosticați cu diabet zaharat.

În laboratoarele noastre, pacienții diagnosticați cu diabet zaharat pot beneficia de analize gratuite prin intermediul Monitorului 3. Acest instrument de monitorizare a stării de sănătate include o componentă de raportare și urmărire a cazurilor, care ajută medicii să monitorizeze evoluția pacienților și să ia măsuri rapide atunci când este necesar. Prin intermediul Monitorului 3, pacienții pot obține informații detaliate despre nivelul zahărului din sânge, tensiunea arterială, nivelul colesterolului și alți indicatori importanți ai sănătății.

Cum puteți beneficia de gratuitate la analizele tip Monitor 3?

– Solicitați medicului care emite biletul de trimitere să menționeze pe bilet “Monitor 3”

– Programați-vă pentru analize în oricare din locațiile Technomed și specificați că aveți bilet de trimitere

– Prezentați biletul de trimitere și cardul de sănătate când veniți la analize

Așadar, la laboratoarele Technomed, acest instrument oferă acces gratuit la analize, fără a avea nevoie de programare și contribuie la asigurarea unei atenții adecvate la nevoile pacienților după perioada de spitalizare.