Bolile cardiovasculare sunt afecțiuni care ne pot împiedica să avem un stil de viață activ și lipsit de griji, sau chiar să ne pună în pericol viața. Este important ca acestea să fie diagnosticate într-un stadiu incipient pentru a preveni complicațiile și a îmbunătăți calitatea vieții pacienților. În acest sens, laboratoarele Technomed vă informează de gratuitatea analizelor de tip monitor 4 pentru pacienții diagnosticați cu boli cardiovasculare. Cum puteți beneficia de gratuitate la analizele tip Monitor 4?

– Solicitați medicului care emite biletul de trimitere să menționeze pe bilet “Monitor 4”

– Programați-vă pentru analize în oricare din locațiile Technomed și specificați că aveți bilet de trimitere

– Prezentați biletul de trimitere și cardul de sănătate când veniți la analize

Analizele gratuite, obținute prin CAS, pe care vi le puteți face în oricare dintre sediile laboratoarelor Technomed, sunt disponibile pentru pacienții diagnosticați cu boli cardiovasculare care doresc să-și monitorizeze starea de sănătate și să prevină orice complicație. Aceste analize sunt realizate în cel mai scurt timp posibil, fără să provoace dureri semnificative pacientului, oferind rezultate eficiente pacienților, fiind o modalitate ușoară de a-și monitoriza starea de sănătate. Informațiile oferite de rezultatele analizelor pot fi utilizate pentru a identifica anumite disfuncțiuni cardiace și a diagnostica rapid problemele de sănătate.

Pacienții diagnosticați cu boli cardiovasculare ar trebui să ia în considerare această ofertă de analize gratuite de la laboratoarele Technomed. Este important să-și monitorizeze starea de sănătate și să acționeze rapid în cazul în care apar orice semne de anomalie.

Pentru mai multe informații și programări, vă încurajăm să apelați la numărul de telefon:  0371 3800 38